Tehno Impact: Top 10 tendințe tehnologice de urmărit în perioada pandemiei

Pandemia COVID-19 va accelera o serie de tendințe și schimbări tehnologice majore, precum livrările robotizate, tehnologia de imprimare 3D, utilizarea roboților și a dronelor în spitale, implementarea telemedicinei sau modernizarea învățământului online. Supraviețuirea în lumea post-criză, va însemna pentru companiile, instituțiile și statele competitive crearea infrastructurii necesare digitalizării și adaptarea la noile condiții tehnologice.

Află mai multe despre aplicația care promite să identifice pacienții infectați cu COVID-19:
https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/bolnavul-de-covid-19-ar-putea-fi-depistat-dupa-sunetul-tusei-printr-o-aplicatie-1340301
Despre avantajele telemedicinei în perioada pandemiei și proiectul de lege din România care ar putea reglementa domeniul telemedicinei:
https://www.wall-street.ro/articol/Sanatate/257623/astazi-se-prezinta-la-guvern-proiectul-pentru-telemedicina-si-teleradiografie-in-prima-lectura.html#gref

Un comentariu la “Tehno Impact: Top 10 tendințe tehnologice de urmărit în perioada pandemiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește și stochează cookie-uri pt. a oferi servicii și pt. a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.