Tehno Impact: Poate biotehnologia să ne întinerească?

Altos Labs este o companie internațională înființată cu scopul de a reuni eforturile de cercetare întreprinse pentru găsirea unei soluții care să combată bătrânețea și să ofere „tinerețea veșnică”. Punctul de plecare a fost anul trecut în Statele Unite, când un grup de cercetători s-a reunit într-o conferință cu tema „Cum poate tehnologia să facă oamenii mai tineri”. Întinerirea unor organe, sau chiar a întregului corp uman reprezintă un domeniu de cercetare în care sunt implicați cei mai importanți oameni de știință. Nu au fost încă prezentate rezultate concrete care să dezvăluie un progres clar, dar sunt realizate studii și teste în cele mai importante centre de cercetare în tehnologie, medicină, biochimie, toată lumea fiind de acord că este un subiect ce are nevoie de un timp îndelungat pentru a se ajunge la rezultate sigure, care să nu pună oamenii în pericol.

Compania nou apărută, dar mai ales ideea din spatele acesteia, suscită interesul celor mai bogați oameni de afaceri, care prevăd importanța majoră pe care o astfel de descoperire ar putea să o aibă la nivel global. Astfel, cercetările companiei se bucură de bugete foarte mari pentru a descoperi tehnici anti-îmbătrânire.

Citește mai mult:

https://www.technologyreview.com/2021/09/04/1034364/altos-labs-silicon-valleys-jeff-bezos-milner-bet-living-forever/

https://www.cnbc.com/2020/02/19/the-ultra-rich-are-investing-in-companies-trying-to-reverse-aging.html

 

110 comentarii la “Tehno Impact: Poate biotehnologia să ne întinerească?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește și stochează cookie-uri pt. a oferi servicii și pt. a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.