Focus România: Companie fondată în România, evaluată la peste 10 miliarde de dolari

Compania americană UiPath fondată de către doi români antreprenori în 2005, la București, va fi listată la bursa din New York. UiPath – ce oferă soluții de automatizare software – a demonstrat o capacitate de creștere fantastică din 2013, ceea ce a atras nume mari din domeniul investițiilor. Compania a reușit să strângă peste 1,2 miliarde de dolari până acum, fiind evaluată în urma celei mai recente runde de atragere de capital la peste 10 miliarde de dolari. Această apreciere, împreună cu faptul că UiPath lucrează cu cele mai mari companii de pe fiecare continent, arată nevoia acestora de serviciile pe care fostul start-up românesc DeskOver le are de oferit. Mai mult, este demonstrată și iscusința UiPath, fapt ce a clasat compania pe locul 3 în clasamentul Forbes Cloud 100 în 2020.

Citește mai mult:
digi24.ro – Cum a ajuns Daniel Dines [co-fondator UiPath] primul miliardar în dolari din afaceri cu roboți software. Povestea unei afaceri cu succes ameţitor
romaniansmartcity.ro – UiPath, soluții Smart City pentru o Administrație Digitală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește și stochează cookie-uri pt. a oferi servicii și pt. a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.