Newsletterul ANTI-FAKE (3-7 august 2020)

Încrederea – mai importantă decât un vaccin!
Reuters Institute for the Study of Journalism a realizat studiul „Navigating the Infodemic. How People in Six Countries Access and Rate News and Information about Coronavirus”. Studiul a avut în vedere identificarea surselor de încredere din timpul pandemiei și percepția publică privind sursele dezinformării din șase țări (Marea Britanie, SUA, Germania, Spania, Coreea de Sud, Argentina). Studiul a fost reprodus și pe spațiul public românesc, prin intermediul unui sondaj de opinie realizat în perioada 11-20 iunie pe un eșantion reprezentativ la nivel național.

Iată ierarhia surselor de dezinformare pentru România: unii politicieni (59%), persoane obișnuite pe care nu le cunosc personal (51%), organizațiile de știri (49%), guvernul (46%), persoane obișnuite pe care le cunosc personal (41%), organizații naționale din domeniul sănătății (37%), organizații globale din domeniul sănătății (36%), oameni de știință, doctori, alți experți din domeniul sănătății (32%).
Pentru toate sursele identificate, valorile neîncrederii sunt semnificativ mai mari față de toate celelalte șase țări studiate. Suntem mai „convinși” decât cetățenii altor țări că suntem mințiți sau induși în eroare de către politicieni, guvern, de către oameni pe care îi cunoaștem sau nu, de media, de instituții naționale sau internaționale din domeniul sănătății, chiar de experți.

Cele mai frapante rezultate sunt cele referitoare la „oameni pe care nu îi cunosc personal” (deci oameni în general), la „guvern” (în fapt, autorități/ decidenți) și la „politicieni” (în general). S-ar putea spune că manifestăm o neîncredere accentuată în noi înșine și în cei din jurul nostru (cunoscuți sau necunoscuți); de asemenea, manifestăm o neîncredere la fel de accentuată în autorități/ decidenți/ surse de autoritate, indiferent care ar fi acestea, indiferent care ar fi reprezentanții aflați la un moment dat la guvernare; dovadă valorile relativ aceleași pentru percepția privind „politicieni” în general și pentru „acești politicieni care ne conduc în acest moment.

Citește rezultatele complete ale studiului:

Operațiunea Ghostwriter: atacuri cibernetice pentru lansarea știrilor false anti-NATO

Un raport recent, prezentat de The Guardian, identifică o amplă campanie de dezinformare anti-NATO bazată pe atacuri cibernetice asupra site-urilor de știri din Polonia, Lituania și Letonia. Raportul arată că hackeri „aliniați intereselor de securitate ale Rusiei” reușeau să obțină accesul la sistemele de editare ale site-urilor de știri pentru a șterge articolele originale și a le înlocui cu informații false anti-NATO.Cum s-a produs dezinformarea?
Hackerii au țintit atât site-uri de știri, cât și bloguri sau email-uri și au plantat articole și informații false ce discreditau NATO sau SUA, însoțite de documente oficiale fabricate, imagini editate, citate false atribuite unor persoane publice.Narațiunile
Printre narațiunile promovate s-au regăsit informații despre prezența agresivă și periculoasă a trupelor militare ale SUA și NATO în Europa, răspândirea intenționată a Covid-19 de către militarii NATO în țările europene, precum și articole care favorizau Rusia în fața altor puteri globale.

Consecințe
Țările Europei de Est sunt frecvent ținta atacurilor informaționale și cibernetice care încearcă să submineze încrederea în relațiile transatlantice și să delegitimeze instituții sau puteri globale precum NATO, SUA sau UE. De cele mai multe ori, aceste atacuri favorizează Rusia și par, astfel, că se aliniază unor interese pro-Kremlin. Problema necesită implementarea unor măsuri de securizare, combatere și descurajare a acestor atacuri periculoase pentru siguranța națională. În caz contrar, efectele pot fi grave și pe termen lung, de la polarizarea politică a societății, accentuarea diviziunilor între grupuri, scăderea încrederii în instituțiile statului și în parteneriatele strategice, până la amplificarea unor stări colective de incertitudine și confuzie.

Citește mai mult:
Atacuri cibernetice și dezinformare înainte de alegerile din SUA
https://www.forbes.com/sites/waynerash/2020/07/31/cyber-attacks-disinformation-pre-election-chaos-and-the-pandemic-combine-to-produce-new-strategic-threats-against-the-us/#31c1bf6f3aba
Uniunea Europeană impune pentru prima dată sancțiuni împotriva atacurilor cibernetice
https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2020/07/30/eu-imposes-the-first-ever-sanctions-against-cyber-attacks/

Aplicațiile chinezești TikTok și WeChat vor fi interzise prin ordinul lui Donald Trump

Președintele american, Donald Trump, a semnat un ordin care va bloca utilizarea aplicațiilor TikTok și WeChat pe teritoriul SUA, dacă acestea nu vor fi vândute de compania-mamă din China. Restricțiile intră în aplicare la 15 septembrie, iar viitorii cumpărători ai operațiunilor din SUA ar putea fi companiile Microsoft și Twitter. Între timp, Facebook a lansat Instagram Reels, o aplicație de video-sharing care are la bază același concept ca TikTok.Citește mai mult:
Războiul comercial dintre SUA și China. Etapa TikTok:

Începerea anului școlar: descentralizare, incertitudine și polarizare

Cu cinci săptămâni înainte de începerea anului școlar, Guvernul caută în continuare soluții. Ludovic Orban dă asigurări că, indiferent de modalitatea de începere a școlii (în mod tradițional, hibrid, sau exclusiv online), totul se va desfășura în deplină siguranță: Guvernul tocmai achiziționează 250.000 de tablete, este în negocieri cu giganții din telecom pentru asigurarea internetului, se pregătesc platforme pentru predarea de la distanță; în cazul în care părinții sunt forțați să rămână acasă cu cei mici, statul va suporta 75% din salariul lor.Monica Anisie, Ministrul Educației, este și mai optimistă: copiii vor merge la școală „fără să se întâlnească”, vor face orele de sport în aer liber, tot în aer liber s-ar putea face și „o lecție de muzică sau de pictură”. Toată lumea va purta măști. Profesorii nu au fost încă instruiți să folosească platformele online (care momentan nu există), dar vor fi.

O monitorizare de presă și o analiză a rețelelor sociale ne arată că, de cealaltă parte, părinții s-au împărțit în două tabere: unii cred mai degrabă în învățământul clasic și vor să-și vadă copiii mergând la școală; ceilalți cred mai mult în virus, așadar vor să-i știe acasă.
Un lucru e cert: nimeni nu vrea, cu adevărat, să își asume o decizie la nivel național. Autoritățile locale vor decide dacă începe școala, când, în ce fel. Apare însă o dilemă etică: dacă școala va diferi de la o localitate la alta, cum se va asigura egalitatea de șansă la Evaluarea Națională și la BAC?

Citește mai mult:
Cele trei scenarii pentru noul an școlar:
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/rosu-galben-si-verde-ce-inseamna-cele-trei-scenarii-pentru-noul-an-scolar-2020-2021-si-cum-se-vor-desfasura-orele-1348950
Ce cred părinții și profesorii despre începerea noului an școlar?
https://adevarul.ro/locale/constanta/parinti-profesori-despre-inceperea-noului-an-scolar-nu-vom-scoala-nu-asumam-riscuri-1_5f1422895163ec4271238289/index.html

Regizorul Cristi Puiu: să staţi cu masca pe faţă să vă uitaţi la un film de 200 de minute este inuman.

Organizatorii celui mai important festival de film din România, TIFF, au decis că festivalul poate avea loc în deplină siguranță, în aer liber, cu respectarea tuturor măsurilor impuse de Ministerul Sănătății. Regizorul Cristi Puiu a refuzat însă să poarte masca și a ținut un întreg discurs împotriva ei. Nu a spus că virusul nu există. Nu a spus că masca nu ajută. A condamnat însă tonul autorităților, a vorbit despre disconfortul creat de purtarea măștii, a intrat în retorica deja celebrei „dictaturi sanitare”, într-o paralelă cu Revoluția din ’89. Libertatea se poate obține doar prin nesupunere civică. Sala, la fel de polarizată ca restul societății: jumătate au fost șocați de discurs. Cealaltă jumătate au aplaudat.Citește mai mult:
Reacția unui medic la aplauzele după discursul lui Cristi Puiu:
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/reactia-unui-medic-la-aplauzele-furtunoase-dupa-discursul-anti-masca-al-lui-cristi-puiu-la-tiff-e-trist-deoarece-el-e-lider-de-opinie-1350220
Poziția publică TIFF în legătură cu incidentul:
https://www.libertatea.ro/stiri/reactia-organizatorilor-tiff-refuzul-cristi-puiu-poarte-masca-3088852

Vizita delegației americane de nivel înalt în Taiwan

Pe 9 august, o delegație de nivel înalt, condusă de secretarul american al Sănătăţii, Alex Azar, și-a început vizita istorică în Taiwan. Evenimentul este o premieră, după ce în 1979 SUA au încetat să recunoască diplomatic insula. Delegația americană se va întâlni cu președinta, Tsai Ing-wen, și cu miniștri ai afacerilor externe și sănătății pentru a discuta despre gestionarea cu succes a pandemiei Covid-19 în Taiwan.Citește mai mult:
China protestează împotriva vizitei SUA în Taiwan:https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/china-acuza-washingtonul-ca-pune-in-pericol-pacea-dupa-ce-sua-au-anuntat-vizita-unei-delegatii-la-nivel-inalt-in-taiwan-1348583
SUA laudă modul în care Taiwan a făcut față pandemiei de Covid-19
https://www.theguardian.com/world/2020/aug/10/us-health-secretary-praises-taiwans-covid-19-response-during-rare-high-level-visit

Cu cât vedem mai multe like-uri, cu atât mai vulnerabili devenim

Suntem predispuși să răspândim informații neverificate care pot proveni din surse nesigure, dacă acestea au un număr semnificativ de like-uri și distribuiri în mediul online, arată o cercetare. Astfel, o rată mai mare de interacțiune (număr de like-uri, distribuiri etc.) și de popularitate a unui conținut pe Facebook sau Instagram amplifică rata răspândirii unor știri false, a dezinformării sau a conținutului din surse îndoielnice. Cercetarea a arătat cât de vulnerabili sunt participanții, atunci când văd rata mare de engagement a postărilor și cât de periculos este fenomenul pe timp de pandemie.Citește mai mult:
Cum eradicăm „infodemia”?
https://www.weforum.org/agenda/2020/06/covid19-pandemic-infodemic-misinformation-fake-news/
Facebook și Twitter îl penalizează pe Donald Trump după o serie de afirmații periculoase:
https://www.bbc.com/news/election-us-2020-53673797

#Once-in-a-centuryHealthCrisis

“The pandemic is a once-in-a-century health crisis, the effects of which will be felt for decades to come” („Pandemia este o criză sanitară care apare o dată la un secol și ale cărei efecte le vom resimți zeci de ani de acum înainte”)
(Tedros Ghebreyesus, Directorul  Organizației Mondiale a Sănătății, în cadrul reuniunii Comitetului de urgenţă)

Vizita Secretarului de Stat al SUA, Mike Pompeo, în țările din Europa Centrală și de Est

Mike Pompeo, secretarul american de Stat, va efectua săptămâna aceasta mai multe vizite în câteva țări din UE, printre care Cehia, Slovenia și Polonia. Temele principale aflate pe agenda discuțiilor sunt relocarea trupelor americane ce vor fi retrase din Germania, relațiile cu China și implementarea tehnologiei 5G.Citește mai mult:
Acordul de la Varșovia privind creșterea numărului de militari americani în Polonia:
https://www.g4media.ro/secretarul-de-stat-mike-pompeo-va-semna-un-acord-in-vizita-de-la-varsovia-privind-cresterea-numarului-de-militari-americani-in-polonia.html

169 thoughts on “Newsletterul ANTI-FAKE (3-7 august 2020)

 1. WheelGot spune:

  horny latina porn kore porn fly porn little latina porn superheroine porn videos disney cartoon porn bernice burgos porn youtubers in porn girls do porn episode list free big booty bbw porn mom sexy porn nintendo switch porn kids porn vintage masturbation porn all girl porn [url=https://financestories.ru/ ]moms lesbian friend porn [/url] teen age girl porn porn movie searcher friday the 13th game porn porn star lexi tiny bikinis porn south african porn anna kendrick look alike porn how to watch vr porn on oculus rift s museum porn jake davis porn marianna porn lara with horse porn perv nana porn run a train porn taboo porn movies [url=https://verkodsa.ru/ ]virtual porn [/url] messy hair porn mabel pines porn steve rogers porn porn huba depressed porn hq vintage porn porn-720 bully caption porn jude collin porn iragebabe porn hela porn 3d cgi porn debbe dunning porn knxx porn xxx porn massage [url=https://edspr.ru/ ]long porn video [/url] porn chad white bbc porn videos reddit porn captions prostitue porn freshmeat porn gay porn jack off simi porn natural breast porn porn in the bus japanese asmr porn virtual sex porn cream pie gif porn aimi porn minus porn free porn video clips [url=https://genericviagraepillinusa.ru/ ]mommy porn tumblr [/url] 5up porn rocco porn gay mega porn hd mass effect porn pics k9 porn videos almost bi porn nong nat porn video sexy clown porn grey porn ambush porn porn hamster free online porn streaming sisters boyfriend gay porn zelda twilight princess porn cindy sterling porn [url=https://gdemebel.su/ ]cum on boobs porn [/url] mom forced by son porn kaoru kuroki porn sexy tumblr porn vr porn psvr dead or alive sfm porn texas state porn pico porn geometry dash porn free porn downloader rola misaki porn angel vicky porn taboo mother son porn fionna the human porn you tube porn free cigarette smoking porn sisters feet porn nostalgic porn sex dungeon porn spread porn gay faggot porn lesbian anal strapon porn levi x eren porn japanese story porn porn belessa 19 porn reveng porn stuck porn reddit porn dube spying on parents porn wonder woman cartoon porn porn with condom free sex porn movies sexy porn vedio indian actress porn video mom son taboo porn cindy cupps porn lacy rae porn ben 10 porn pictures black cock worship porn porn maker hd movies porn sexy black shemale porn tufos porn comic blacked porn pics petite ladyboy porn free homemade bbw porn homemade gay porn shoebox porn idiot porn porn doble camping porn gif x master porn porn star turned actress free mobile porn xhamster dayana cadeau porn

 2. linetogel spune:

  Wow, blog yang fantastis! 🌟 Saya sangat impressed dengan kontennya yang edukatif dan mencerahkan. Setiap artikel memberikan wawasan baru dan inspiratif. 🚀 Saya sungguh-sungguh menikmati membaca setiap kata. Semangat terus! 👏 Sudah tidak sabar untuk membaca artikel selanjutnya. 📚 Terima kasih atas kontribusinya dalam menyajikan konten yang berguna dan menginspirasi. 💡🌈 Keep up the great work! linetogel 🙌

 3. linetogel spune:

  Benar-benar luar biasa! 🚀 Kontennya sangat menarik dan bersemangat. 🌟 Artikel yang memotivasi dengan sungguh-sungguh! 👏 Terus berbagi wawasan yang bermanfaat! 🤩💯 Sungguh menyenangkan! 🌈 Terima kasih terima kasih banyak! 🙌✨ #Inspiratif #SemangatPositif #LuarBiasa

 4. linetogel slot spune:

  Luar biasa blog ini! 🌟 Saya sangat menyukai bagaimana penulisannya memberikan pemahaman yang baik dalam topik yang dibahas. 👌 Artikelnya menyajikan hiburan dan edukasi sekaligus. 📖 Tiap artikel membuat saya tambahan rasa ingin tahu untuk melihat artikel lainnya. Teruskan kerja yang bagus

 5. Психотерапевт spune:

  Фильмы по фото найти. Почему формирование личности невозможно вне общества краткий ответ.

  Узнать тип личности. Здоровье психологическое. Как
  ты понимаешь значение понятия индивидуальность сильная личность обществознание 6 класс ответы.
  Но его не было. Черная трава от нервов научное название фото.

  Песня белый синий красный.

 6. Где найти психолога онлайн. Психолог переписка. spune:

  Тест по теме человек личность 6 класс с ответами.
  5 отличий по которым животное отличается от человека.
  Индивид обществознание 6 класс определение. Опишите своих друзей что вас объединяет обществознание 6 класс. Совокупность социальных качеств человека.
  Королевские цвета в одежде. Ощущения отражающие положение нашего тела и характер его движения называются.
  Забыть бывшую жену после развода.

 7. DanielTet spune:

  The meal went without incident although a couple of times she had to avert her gaze from Dan for fear of bursting out laughing. Dan went up to his room saying he wanted to listen to music, he laid on his bed playing with himself waiting for his father to leave. He thought about the events of the last two weeks it had been the craziest time of his life.

  He put it all down to Mary Harris, she had been his girlfriend for two years, he liked her a lot, she was pretty and intelligent two things that rarely combined in his experience, the problem was she steadfastly refused to let him put his cock inside her, he had thought he was getting somewhere when he took his cock out that evening in the cinema when she had finally allowed him to get his hand inside her panties, it was the first time she had allowed him to do any more than play with her tits. He had taken her hand and placed it on his erection, initially he had been pleased to hear her sharp intake of breath when she felt the size of him and he was encouraged when she began stroking him.

  It was later that the problem started, he had her in the car park, they were kissing, her sweater was pushed up together with her bra and he was sucking on her nipples. He managed to get her laid across the front of one of the cars, his hand up her skirt, trying to pull down her panties. That was when she had stopped him.

  https://www.obesityhelp.com/members/psyxopat1952/about_me/
  https://ellak.gr/user/anneet1974/
  https://imageevent.com/ultralex197119711977
  https://cannabis.net/user/147161
  https://ellak.gr/user/musicmiss1961/
  https://cannabis.net/user/147529
  https://imageevent.com/heroineism19781996
  https://permacultureglobal.org/users/54556-susan-cartwright
  https://www.divephotoguide.com/user/friezer1971
  https://permacultureglobal.org/users/55535-muhammad-mulrooney

 8. DanielTet spune:

  The meal went without incident although a couple of times she had to avert her gaze from Dan for fear of bursting out laughing. Dan went up to his room saying he wanted to listen to music, he laid on his bed playing with himself waiting for his father to leave. He thought about the events of the last two weeks it had been the craziest time of his life.

  He put it all down to Mary Harris, she had been his girlfriend for two years, he liked her a lot, she was pretty and intelligent two things that rarely combined in his experience, the problem was she steadfastly refused to let him put his cock inside her, he had thought he was getting somewhere when he took his cock out that evening in the cinema when she had finally allowed him to get his hand inside her panties, it was the first time she had allowed him to do any more than play with her tits. He had taken her hand and placed it on his erection, initially he had been pleased to hear her sharp intake of breath when she felt the size of him and he was encouraged when she began stroking him.

  It was later that the problem started, he had her in the car park, they were kissing, her sweater was pushed up together with her bra and he was sucking on her nipples. He managed to get her laid across the front of one of the cars, his hand up her skirt, trying to pull down her panties. That was when she had stopped him.

  https://imageevent.com/ubijtsa1966
  https://totysuty19701984.diary.ru/
  https://www.divephotoguide.com/user/roland961950
  https://tubeteencam.com/user/wildgirl1992/profile
  https://anotepad.com/notes/5ycbyic8
  https://okwave.jp/profile/u3107768.html
  https://www.hentai-foundry.com/user/crendal1987/profile
  https://okwave.jp/profile/u3105801.html
  https://www.brollopsguiden.se/medlemspresentation/86157
  https://tubeteencam.com/user/steels1954/profile

 9. DanielTet spune:

  The meal went without incident although a couple of times she had to avert her gaze from Dan for fear of bursting out laughing. Dan went up to his room saying he wanted to listen to music, he laid on his bed playing with himself waiting for his father to leave. He thought about the events of the last two weeks it had been the craziest time of his life.

  He put it all down to Mary Harris, she had been his girlfriend for two years, he liked her a lot, she was pretty and intelligent two things that rarely combined in his experience, the problem was she steadfastly refused to let him put his cock inside her, he had thought he was getting somewhere when he took his cock out that evening in the cinema when she had finally allowed him to get his hand inside her panties, it was the first time she had allowed him to do any more than play with her tits. He had taken her hand and placed it on his erection, initially he had been pleased to hear her sharp intake of breath when she felt the size of him and he was encouraged when she began stroking him.

  It was later that the problem started, he had her in the car park, they were kissing, her sweater was pushed up together with her bra and he was sucking on her nipples. He managed to get her laid across the front of one of the cars, his hand up her skirt, trying to pull down her panties. That was when she had stopped him.

  https://www.hentai-foundry.com/user/dulsi1981/profile
  https://rentry.org/pfqcu7at
  https://tubeteencam.com/user/avglaz091970/profile
  https://rentry.org/498vq4ny
  http://www.babelcube.com/user/marquis-knight
  https://launchpad.net/~flntz0rd19541
  https://www.divephotoguide.com/user/bigo1982
  https://cannabis.net/user/147971
  https://www.metal-archives.com/users/ite1967
  https://www.dnnsoftware.com/activity-feed/my-profile/userid/3187453

 10. AaronKix spune:

  На нашем портале вы найдете самую актуальную информацию о [url=http://ga22.ru/]загородной недвижимости[/url].

  Ознакомьтесь с такими темами, как [url=http://ga22.ru/]квартиры в новостройках[/url] и [url=http://ga22.ru/]налог на недвижимость[/url].
  Мы поможем вам принять осознанное решение при покупке или продаже недвижимости!

 11. Gladysgah spune:

  Хотите узнать всё о процессе [url=https://03estate.ru/]получения права собственности на квартиру[/url]?
  Наш портал предлагает вам самые актуальные статьи на такие темы, как: [url=https://03estate.ru/]оформление документов на квартиру через МФЦ[/url], [url=https://03estate.ru/]регистрация недвижимости[/url].
  Здесь вы найдете ответы на все ваши вопросы и получите подробную информацию о процессе регистрации жилья

 12. DanielTet spune:

  The meal went without incident although a couple of times she had to avert her gaze from Dan for fear of bursting out laughing. Dan went up to his room saying he wanted to listen to music, he laid on his bed playing with himself waiting for his father to leave. He thought about the events of the last two weeks it had been the craziest time of his life.

  He put it all down to Mary Harris, she had been his girlfriend for two years, he liked her a lot, she was pretty and intelligent two things that rarely combined in his experience, the problem was she steadfastly refused to let him put his cock inside her, he had thought he was getting somewhere when he took his cock out that evening in the cinema when she had finally allowed him to get his hand inside her panties, it was the first time she had allowed him to do any more than play with her tits. He had taken her hand and placed it on his erection, initially he had been pleased to hear her sharp intake of breath when she felt the size of him and he was encouraged when she began stroking him.

  It was later that the problem started, he had her in the car park, they were kissing, her sweater was pushed up together with her bra and he was sucking on her nipples. He managed to get her laid across the front of one of the cars, his hand up her skirt, trying to pull down her panties. That was when she had stopped him.

  https://rentry.org/r75cm6eg
  https://okwave.jp/profile/u3105251.html
  https://www.haikudeck.com/presentations/E8w1emZhNf
  http://www.babelcube.com/user/jasmine-anderson
  https://tubeteencam.com/user/belizard1984/profile
  https://www.quia.com/profiles/jocelynne
  https://www.metal-archives.com/users/felonn1970
  https://www.obesityhelp.com/members/temyp1962/about_me/
  https://www.obesityhelp.com/members/astropower1989/about_me/
  https://www.brollopsguiden.se/medlemspresentation/86204

 13. Ernestdiz spune:

  Добро пожаловать на наш интернет-ресурс, где вы найдете множество полезных статей на такие темы, как [url=http://gorodkrovli.ru]приемка квартир от застройщика[/url] и [url=http://gorodkrovli.ru]проверка квартиры[/url].
  Узнайте больше о том, как [url=http://gorodkrovli.ru]оформить документы на недвижимость[/url]. Мы поможем вам стать уверенным покупателем и избежать различных проблем в будущем!

 14. DanielTet spune:

  The meal went without incident although a couple of times she had to avert her gaze from Dan for fear of bursting out laughing. Dan went up to his room saying he wanted to listen to music, he laid on his bed playing with himself waiting for his father to leave. He thought about the events of the last two weeks it had been the craziest time of his life.

  He put it all down to Mary Harris, she had been his girlfriend for two years, he liked her a lot, she was pretty and intelligent two things that rarely combined in his experience, the problem was she steadfastly refused to let him put his cock inside her, he had thought he was getting somewhere when he took his cock out that evening in the cinema when she had finally allowed him to get his hand inside her panties, it was the first time she had allowed him to do any more than play with her tits. He had taken her hand and placed it on his erection, initially he had been pleased to hear her sharp intake of breath when she felt the size of him and he was encouraged when she began stroking him.

  It was later that the problem started, he had her in the car park, they were kissing, her sweater was pushed up together with her bra and he was sucking on her nipples. He managed to get her laid across the front of one of the cars, his hand up her skirt, trying to pull down her panties. That was when she had stopped him.

  https://www.brollopsguiden.se/medlemspresentation/86128
  https://jaksgron1950.bandcamp.com/album/memories-of-a-mortician-part-5-indigested-beauty-tokyo-hangover
  https://anotepad.com/notes/nfa3em96
  https://airhunter1998.diary.ru/
  https://tubeteencam.com/user/sivalia1977/profile
  https://www.dnnsoftware.com/activity-feed/my-profile/userid/3186812
  https://haveagood.holiday/users/338358
  https://rentry.org/2ngc2ssu
  https://tubeteencam.com/user/privatewolf1990/profile
  https://rentry.org/49e4wcnn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește și stochează cookie-uri pt. a oferi servicii și pt. a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.