Newsletter-ul ANTI-FAKE: Inteligența Artificială – „Everything Everywhere All at Once”

TikTok – noi politici privind conținuturile generate de Inteligența Artificială

TikTok a anunțat actualizări ale regulilor comunității sale care sunt concepute, conform declarațiilor, pentru a face aplicația mai sigură pentru utilizatori. Astfel, conținuturile generate artificial, de tip deepfake sau cele manipulate, dar realiste, trebuie să fie etichetate în mod clar, prin utilizarea unei legende cu următoarele categorii: „artificial/sintetic”, „fals”, „nu este real” sau „alterat”. Potrivit companiei, conținuturile media sintetic sau artificial generate reprezintă acele conținuturi create sau modificate de tehnologia AI, inclusiv conținut creat digital „foarte realist”, cum ar fi un videoclip cu o persoană reală rostind cuvinte care au fost modificate sau alterate în totalitate, sau un videoclip cu o persoană care nu există în realitate, dar ale cărei voce și imagine au fost generate artificial. De asemenea, aplicația nu va permite materiale editate sau combinate într-un mod ce ar putea induce în eroare o persoană cu privire la evenimentele din lumea reală.

Citește mai mult:
socialmediatoday.com – TikTok Announces Updated Community Guidelines, Including New Rules Around AI-Generated Content

Inteligența Artificială –  „Everything Everywhere All at Once”

Pe măsură ce interesul mediului de business pentru inteligența artificială generativă crește, producătorii filmului cu cele mai multe premii Oscar din acest an, „Everything Everywhere All At Once”, au utilizat tehnologia AI Green Screen, instrument special creat pentru a automatiza părți ale procesului de editare video.

Green Screen a fost dezvoltat de startup-ul Runway ML, iar utilitatea acestuia este apreciată de specialiștii din domeniul cinematografiei și editării video, care au evidențiat avantajele legate de eficacitatea și rapiditatea aplicării acestei tehnologii.

Citește mai mult:
emergingtechbrew.com – This AI startup is helping organizations automate video editing

#Inteligența artificială ar putea fi folosită pentru răspândirea pe scară largă a dezinformării

„Mă îngrijorează că aceste modele (de Inteligență Artificială Generativă) ar putea fi utilizate pentru răspândirea, pe scară largă, a dezinformării”, a declarat Sam Altman, CEO-ul și unul dintre fondatorii OpenAI, într-un interviu acordat ABC News. „Un lucru pentru care îmi fac griji este că nu vom rămâne singurii creatori ai acestei tehnologii. Vor fi alți actori care nu se preocupă de limitele de siguranță pe care le punem noi … Pe măsură ce aceștia își îmbunătățesc abilitățile de programare, modelele de Inteligență Artificială vor putea fi folosite pentru atacuri cibernetice devastatoare”, a continuat Sam Altman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește și stochează cookie-uri pt. a oferi servicii și pt. a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.