Focus România: Numărul de infectări, în creștere la nivel național și global

Până în data de 4 iulie, pe teritoriul României, erau confirmate 28.582 de cazuri de persoane infectate cu COVID – 19, numărul deceselor ajungând la 1.731. Prin comparație, la aceeași dată, numărul cazurilor confirmate de infectări în Polonia era de 35.950, iar numărul deceselor era de 1.517 (la o populație de 37.846.611). La nivel global, numărul infectărilor și al deceselor este, de asemenea, în creștere. În intervalul 2 – 3 iulie, numărul cazurilor noi de infectări a crescut, la nivel global, cu 179.517, iar la deceselor cu 5.140.

Situația infectărilor la nivel global, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

Declarațiile directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății cu privire la creșterea numărului de cazuri la nivel global:

https://www.who.int/dg/speeches/detail/who-director-general-s-opening-remarks-at-the-media-briefing-on-covid-19—1-july-2020

7 comentarii la “Focus România: Numărul de infectări, în creștere la nivel național și global

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește și stochează cookie-uri pt. a oferi servicii și pt. a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.