Focus România: A crescut numărul de utilizatori ai serviciilor digitale în România

Numărul de români care utilizează servicii digitale s-a ridicat la 10,8 milioane, conform studiului realizat de McKinsey & Company. Pandemia de COVID-19 a avut o influență puternică asupra acestei creșteri, numărul de utilizatori noi fiind de 4,1 milioane, dintre care 2,5 milioane își doresc reducerea activității online odată cu terminarea pandemiei. Domeniul preferat de români pentru utilizarea serviciilor digitale este divertismentul, iar cel mai puțin preferat este sănătatea. Având în vedere că 43% dintre noii utilizatori folosesc servicii digitale exclusiv din cauza pandemiei, odată cu revenirea la interacțiunile fizice, companiile care oferă servicii digitale trebuie să se aștepte la o scădere a activității online. Conform studiului, treptat, tendința va înclina înspre echilibrarea dintre interacțiunile fizice și cele digitale.

Citește mai mult:

https://www.agerpres.ro/economic-intern/2021/05/24/aproximativ-4-1-milioane-de-romani-au-devenit-utilizatori-de-servicii-digitale-incepand-cu-2019-studiu–718581?fbclid=IwAR2PSjBR-iVvaFNwZgGFNNT9ejBFI64OFwfSvKotZXK0TRn624trIcx7W6M

135 thoughts on “Focus România: A crescut numărul de utilizatori ai serviciilor digitale în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește și stochează cookie-uri pt. a oferi servicii și pt. a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.