Focus Global: Problematica reîntoarcerii la birou

Viitorul muncii exclusiv de la birou pare incert, iar munca de tip hibrid începe să câștige teren. Părerile sunt însă împărțite: o parte dintre companii se așteaptă ca toți angajații să revină la birou, pe când altele elimină complet această variantă. Cele mai multe companii preferă calea de mijloc. În timp ce companiile de pe Wall Street susțin cu tărie reîntoarcerea la birou, cele din Europa preferă un program mai flexibil de muncă. Conform unui sondaj american, 87% dintre respondenții care au lucrat de acasă în timpul pandemiei doresc să poată continua acest lucru, iar în Europa, conform unui sondaj realizat pe 10.000 de respondenți, 79% dintre aceștia spun că vor susține legislația care interzice angajatorilor să forțeze oamenii să lucreze de la birou. Schimbări majore în ceea ce privește sistemul de lucru hibrid au loc și în cazul sectorului public: Autoritatea fiscală britanică oferă angajaților dreptul de a lucra de acasă două zile pe săptămână, iar Irlanda dorește ca 20% din cei 300.000 de funcționari publici să lucreze de la distanță.

Citește mai mult: 
economist.com – Office re-entry is proving trickier than last year’s abrupt exit

231 thoughts on “Focus Global: Problematica reîntoarcerii la birou

  1. fitpresso spune:

    The most talked about weight loss product is finally here! FitSpresso is a powerful supplement that supports healthy weight loss the natural way. Clinically studied ingredients work synergistically to support healthy fat burning, increase metabolism and maintain long lasting weight loss. https://fitspresso-try.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește și stochează cookie-uri pt. a oferi servicii și pt. a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.