Raport de activitate – Antifake.ro

Anti-Fake reprezintă un proiect lansat în 2020 de Asociația Eurocomunicare, un hub creativ de analiză, consultanță și training în domeniul comunicării digitale. Prin acest proiect, ne-am propus să oferim publicului din România informații credibile și verificate, pe subiecte actuale, precum relațiile transatlantice, revoluția tehnologică, schimbările climatice, modificările produse de platformele digitale asupra spațiului public și proceselor democratice. În mod particular, portalul antifake.ro și newsletter-ul cu același nume semnalează strategii și tehnici de dezinformare,  demontează informații false, eronate sau înșelătoare cu tracțiune în spațiul public, pentru a crește rezistența publicului în fața dezinformării.

La finalul perioadei de finanțare din partea Black Sea Trust for Regional Cooperation, un proiect al German Marshall Fund of the United States, vă invităm să citiți raportul de activitate al proiectului AntiFake. Săptămâna în 5 minute aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește și stochează cookie-uri pt. a oferi servicii și pt. a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.